Generasjonslekene 2024

Endelig kommer Generasjonslekene til Drammen! Bli med på en aktiv, morsom og annerledes ettermiddag på Øren Arena den 6.september klokken 15.30-18.30.

Generasjonslekene handler om å være aktive sammen og på deres måte! Barn, foreldre og besteforeldre – ulike generasjoner som er i aktivitet gjennom idrett og lek. Her er det viktigste å samarbeide og ha det gøy, ikke å vinne. Men vi kan avsløre at det blir premier dersom du og laget ditt gjennomfører de ulike aktivitetene.

Lagene som består av minst to generasjoner, er med på flere ulike aktiviteter. Disse er lagt til rette slik at alle skal kunne være med, uansett alder og aktivitetsnivå.

Det blir også mulig å spise middag i storsalen på klubbhuset til Drammen Ballklubb. Klubben inviterer til "Middag med familien", og dette er en fin anledning til å slippe å stå over grytene, og til å spise en deilig og rimelig middag sammen med mange andre. Middagen koster 50 kr per person over 12 år og 160 kroner for en familie. Barn under 12 år spiser gratis.

Generasjonslekene 2024 | Facebook 

2024 © Strømsø Frivilligsentral